Aktivitetskveld ungdom

Ungdomsutvalet EL og IT Møre og Romsdal inviterer til aktivitetskveld!

Ungdomsutvalet har med denne glede og invitere til aktivitetskveld. Vi starter ved LO senteret i Ålesund for informasjon om forbundet. Her blir det servert pizza. Vi reiser vidare til Ålesund Escape Games som er lokalisert i Ålesund sentrum (Kirkegata 5, 6004 Ålesund

Sted: LO senteret i Ålesund i 2.etasje (Lerstadvegen 508, 6018 Ålesund)
Tid: 15.06.19. kl:12:00 – 15:00

På grunn av maks antall personer Escape games kan ta, anbefaler vi at det blir sendt max 2 stk pr klubb. Dette for at flest mulig klubber i distriktet skal kunne få delta. Ved lite påmelding blir det gjett beskjed om at dykk kan sende fleire.
Har du allergiar? Gje beskjed om dette så tidlig som mulig slik at vi får ordnet med mat.

Påmeldingsfrist: 13.06.19.
Påmelding sendast til: jonny.breivik@elogit.no

Scroll Up